Creative Futures - logo
Creative Futures
CREATIVE FUTURES
RIDDARGATAN 19
114 57 STOCKHOLM
TEL 0708 111 511

MAILA HÄR»

 

OM PIA

ERFARENHET OCH DRIVKRAFT
Pia har 30 års erfarenhet från näringslivet. De senaste 12 åren som ledare primärt inom konsultverksamhet.
Det är hennes övertygelse att all utveckling börjar hos individen. För att bli den framgångsrika ledare du önskar behöver du själv ställa dig frågorna; vem är jag? Vad vill jag? Hur ska jag ta mig dit? När ska jag göra det? Att våga tro på sin egen förmåga att leda sig själv är avgörande för att framgångsrikt kunna leda andra.

Pias drivkraft ligger i att medvetandegöra människors insikt om sin fulla potential och sedan se dem förvandla insikterna till handling. Med stor nyfikenhet tar hon sig själv an sin egen utveckling för att kontinuerligt lära och växa som person. Att leva som man lär har genom åren blivit allt mer viktigt för Pia för att på ett ärligt och trovärdigt sätt förmedla möjligheten till att uppnå den för många efterlängtade balansen mellan arbete och fritid.

Sedan 2006 arbetar Pia som entreprenörs- och ledarskapscoach, föreläser, utbildar i affärsmannaskap och försäljning och är yogalärare. Sedan 2008 driver hon CORE som är ett entreprensörsprogram för kvinnor med fokus på det personliga ledarskapet. www.coreexperience.se.

Under våren 2012 startade Pia Amazing Leaders tillsammans med fem partners. Amazing Leaders stöttar ledare, entreprenörer och organisationer i deras utveckling. www.amazingleaders.se

KURIOSA
Karriär började i resebranschen, med arbete både i Sverige och USA. Efter några år bytte hon bransch och sökte sig till reklam- och kommunikationsbranschen. Hon har i princip jobbat med försäljning i hela sitt liv, och påstår att försäljning är en läggning snarare än en teknik. Med lång erfarenhet från näringslivet, huvudsakligen från reklam och it-branschen, som konsult, chef, entreprenör har hon haft en spännande och mycket lärorik tid. Med all erfarenhet och lärdom valde hon att 2005 vidareutveckla sin ådra som entreprenör.

UTBILDNING
Pia har en högre utbildning inom kommunikation och projektledning från Berghs School of Communication och en chefsutbildning från IFL. Pia är certifierad PCC coach genom ICF (International Coach Federation/Professional Certified Coach). Hon har mer än 1400 dokumenterade coachingtimmar både individuellt och i grupp. Hon är också certifierad CORE coach och diplomerad virya yoga lärare.

Mellan 2008-2010 var Pia aktiv styrelsemedlem under uppbyggnaden av ICF Sverige och är också medlem i branschorganisationen ICF (International Coach Federation).

STYRKOR
Pias styrkor ligger i förmågan att förmedla inspiration, glädje och energi, i lyssnandet, förmågan att skapa tillit, i sin kommunikationsförmåga och i den långa erfarenheten från näringslivet, i nätverkande och försäljning.

 

Creative Futures
” Pia lyssnar mellan raderna. Jag förstod inte alltid hur hon kunde sätta fingret på vad mina olika funderingar och tankar bottnade i och vad jag egentligen ville. Hon hjälpte mig mycket att konkretisera vad jag kände och ville. Pia har också ett antal modeller och verktyg som är lätta att använda när man funderar kring karriär eller privatliv. Jag testade dem och de fungerade bra. Hon är också mycket flexibel vilket gjorde att vi lade alltid fokus på det som för mig kändes viktigast för stunden. Det uppskattade jag.”

"Pia is highly professional in her role as a coach. Her high integrety and consistent methods makes her an excellent coach. I can gladly recommend Pia to anyone who is considering to buy coaching services."