Creative Futures - logo
Creative Futures
CREATIVE FUTURES
RIDDARGATAN 19
114 57 STOCKHOLM
TEL 0708 111 511

MAILA HÄR»

 

FÖRELÄSNINGAR

FÖRSÄLJNING, MARKNADSFÖRING OCH AFFÄRSMANNASKAP

På en allt mer komplex marknad gäller det att bli duktig på att sälja sig själv. Alla affärer skapas och genomförs av individer med relationer till varandra där förtroende och tillit blir alltmer viktigt. Vi ger dig verktyg och inspiration att lyfta fram styrkan i ditt personliga varumärke för att möta marknaden utifrån dig själv som individ.

Pia har många års erfarenhet från försäljning och marknadsföring. Under en halvdag ger hon konkreta tips och råd samt coachar gruppen i hur man kan påverka sina tankar i en positiv riktning. Hur du kan tänka för att nå de mål du vill uppnå i ditt jobb med försäljning och marknadsföring.

Är du beredd att utmana dina säljtalanger? Skicka ett mail så får du ett skräddarsytt upplägg info@creativefutures.se

 

FROM DREAMING TO DOING

Vad ger dig lust och energi? Vad längtar du efter? Vill du lyckas ro iland en idé, en ny vana eller ett nytt livsprojekt? Vill du bli mer nytänkande på ditt jobb eller kanske starta eget? Vågar du hoppa av karusellen? Hur kan du lyfta som entreprenör? Hur kan du utveckla ditt intraprenörskap? Hur kan du skapa ett arbetsliv fyllt av lust och passion?

Pia har en lång karriär i näringslivet, främst inom reklam och webbranschen, både som anställd, chef och konsult. Året 2005 valde hon att hoppa av för att i sex månader ta en personlig timeout. Här bjuder Pia på sin personliga resa varvat med konkreta verktyg för hur man ska våga och hur man kan tänka.

Vill du och dina kollegor inspireras och växa hör av er så får ni ett skräddasytt upplägg info@creativefutures.se

 

CORE - ett entreprenörsprogram för kvinnor med fokus på det personliga ledarskapet

CORE är ett program som inspirerar kvinnor att forma sin framtid till att bli mer entreprenöriell. Core guidar kvinnor att utvecklas som entreprenörer och intraprenörer. Core är ett förhållningssätt till livet och hjälper deltagarna att förflytta sin möjlighetshorisont. Vi varvar teori, individuell coaching, grupp coaching med meditations- och yogateknik.

Låt dig inspireras av hur man kan tänka mer entreprenöriell, få ta del av de verktyg som är nödvändiga för att ta steget vidare och utvecklas som entreprenör. Under några timmar får du smakprov på hur du kan forma din framtid innan någon annan gör det!

Utveckla entreprenören och intraprenören i dig, hör av dig så får du ett förslag på upplägg info@creativefutures.se

Creative Futures

"Det var väldigt inspirerande att höra dig föreläsa idag om CORE."

"Din utstrålning på scenen gav mig en oerhört energi, den har jag levt på länge".

"Wow vilken kick, jag har hittat ett helt nytt sätt att se på försäljning".

 

 

» ::HEM
» ::OM PIA
» ::COACHING
» ::CORE
» ::FÖRELÄSNINGAR
» ::YOGA
» ::SAMARBETSPARTNERS
» ::KUNDER
» ::KONTAKT