Creative Futures - logo
Creative Futures
CREATIVE FUTURES
RIDDARGATAN 19
114 57 STOCKHOLM
TEL 0708 111 511

MAILA HÄR»

 

YOGA

Sökandet efter helhet och balans – eller målet att hitta en högre livsstil för ett fulländat liv. Yogan ger inre och yttre kontroll och integrerar kropp och själ på ett naturligt och skönt sätt. I yogan hittar man lugnet, lekfullheten och experimenteringen. Yogan hjälper oss att stanna upp och andas, känna och acceptera oss själva exakt där vi befinner oss, att våga lyssna inåt. Yogan är ett av många verktyg som vi använder för att skapa och driva förändring i både stort och smått.

Pia är utbildad viryayoga lärare av Josephine Selander på Nordiska Yogainstitutet. Virya betyder kraft, energi och entusiasm. Viryayogan är dynamisk, men ändå möjlig att göra som nybörjare. Viryayogan finns i tre olika svårighetsgrader (snart även en fjärde).

I yogan släpper vi prestationsångesten, utvecklar vårt tålamod och kanske det viktigaste av allt: vi har roligt! 

Är du intresserad av yoga på jobbet eller på konferensen, kanske har du en privat grupp som är nyfiken och vill sätta igång med yoga. Ta kontakt så får du ett skräddarsytt upplägg anpassat till er info@creativefutures.se

 

Creative Futures

"För mig har yogan betytt oerhört mycket! Den har ökat min livskvalitet, stärkt mitt medvetande i nuet och helt klart ökat insikten om mig själv. Pia är en ödmjuk, inspirerande och hängiven yogainstruktör som fick mig att våga prova, släppa alla måsten och stressmoment i vardagen för att vara här och nu. Att lära mig att andas rätt och slappna av har hjälpt mig oerhört mycket både i mitt yrkesliv och i mitt familjeliv."

 

» ::HEM
» ::OM PIA
» ::COACHING
» ::CORE
» ::FÖRELÄSNINGAR
» ::YOGA
» ::SAMARBETSPARTNERS
» ::KUNDER
» ::KONTAKT